Joomla-template készítés

Webdesign, Joomla sablon készítés, honlapkészítés

Magán, vagy céges honlapok készítése, tervezése, meglévő honlap átalakítása. Lehet adminfelület nélküli, statikus honlap, vagy adminisztrátor-felülettel rendelkező dinamikus website. Ha van már "Joomlás" honlapja, de nincs megelégedve vele, forduljon hozzám! Új, egyedi tervet készítek, vagy a meglévő terve alapján elkészítem a Joomla-sablont.

Mielőtt weboldalt készíttet nem árt tisztába tenni néhány dolgot, mert sok idegösszeomlástól fölösleges munkától kíméljük meg a tervezőt és/vagy készítőt és sok bosszúságot is megtakaríthat! Valamint felmérheti, hogy az Ön anyagi lehetőségei lehetővé teszik-e az igények, elképzelések megvalósítását, vagy kompromisszumos megoldást kell találni. (rugalmasak vagyunk... így az esetek 99%-ban kompromisszum születik...)
Magyarán előbb képzeletben írjon alá egy szándéknyilatkozatot miszerint: Igenis akarok egy weboldalt! Ezután lehet azon gondolkodni, hogy mit is szeretne publikálni a neten.
Lássuk akkor, hogy mi is kell ahhoz, hogy felkeressünk egy weboldalkészítőt. (Ez a cikk a honlap legolvasottabb része, muszáj ápdételnem...)