Joomla-template készítés

Webdesign, Joomla sablon készítés, honlapkészítés

Magán, vagy céges honlapok készítése, tervezése, meglévő honlap átalakítása. Lehet adminfelület nélküli, statikus honlap, vagy adminisztrátor-felülettel rendelkező dinamikus website. Ha van már "Joomlás" honlapja, de nincs megelégedve vele, forduljon hozzám! Új, egyedi tervet készítek, vagy a meglévő terve alapján elkészítem a Joomla-sablont.

Üdvözlöm! Jordán Csaba vagyok!
1997-ben végeztem a KMF-en terméktervezőként.
Tanulmányaim során elsajátítottam a formatervezési és iparművészeti alapokat.

Ezután Martfűn dolgoztam tervezőként a Tisza Cipő Rt.nél, majd egy éves kanadai munka következett, ahol megismerkedtem az Adobe programokkal.
2011-ben elvégeztem Gödöllőn az IFF internetes alkalmazás fejlesztő tanfolyamát, most pedig a multimédia fejlesztő képzésre járok.

Ezeket a programokat azóta is használom a mindennapi munkámban. (Adobe Illustrator, Photoshop, Dreamweaver és Adobe Flash )

Az internettel később ismerkedtem meg. Előbb csak használtam , mindenféle oldalakon böngésztem és megtetszett ez az egész webes dolog.
Ekkor határoztam el, hogy én is megpróbálkozom komolyabban a weboldalkészítéssel, webtervezéssel.
2006-ban hallottam először a Joomla! tartalomkezelő rendszerről és azóta használom.
Nem csak azért, mert ingyenesen letölthető (ami nem utolsó szempont), hanem mert rengeteg modul, komponens és egyéb bővítmény áll rendelkezésünkre, amelyek segítségével igen tetszetős site-okat tudunk létrehozni, amely minden igényt ki tud elégíteni a személyes weboldalaktól a nagyobb céges oldalakon át egészen a portálokig.